10 idei de cadouri de Crăciun cu drag din Moldova

În ajunul sărbătorilor de iarnă apare misiunea  dificilă și importantă de a alege un cadou pentru cei dragi și nu unul simplu, ci unul cât mai plăcut, cât mai folositor și mai memorabil. Căutările au început, iar noi venim în ajutor. Vă propunem o listă cu cele mai bune cadouri pentru Crăciun și Anul Nou:

1. Cană termoizolantă
Este nu numai o cană, dar și termos, pentru cei care preferă să-și savureze băutura caldă mai târziu, fie la serviciu, în mașină sau la o plimbare. Are capacitate de 400 ml, suficientă pentru o persoană sau două și este din oțel inoxidabil, un material igienic, ușor de curățat.
Dacă vă pare insuficient de mare, s-ar putea să vă placă un produs ceva mai încăpător – termosul.


2. Termos
Vă sugerăm un termos cu design deosebit, ușor și încăpător.3. Agendă
O agendă elegantă, personalizată cu logoul moldovenesc Pomul Vietii, poate fi purtată și folosită zi de zi cu mândrie.
4. Cană cu logou moldovenesc
Este o cană specială datorită personalizării cu o imagine care te duce cu gândul la Moldova. Pe o parte este Pomul Vieții, iar pe cealaltă parte un mesaj: Născut în Moldova, I love Moldova, I was in Moldova și altele. Un cadou unic și perfect pentru orice persoană.5. Tricou cu logou
Este tricoul pe care l-am creat pentru iubitorii de Moldova, un tricou original și util, cu spiritul moldovenesc în el, pe care să îl transmită prin mesaj și design.


 
6. Acumulator extern
Este un accesoriu salvator pentru un smartphon care se descarcă în cel mai nepotrivit moment, îndeosebi pentru iubitorii de calătorii.7. Pernă de voiaj
Oricine a avut călătorii lungi cu avionul, autocarul sau mașina  știe că zborul sau drumul este mai ușor atunci când are cu el și o pernă de călătorie. Proprietarul ei va putea dormi foarte ușor și relaxat, iar gâtul îi va fi recunoscător, în plus un design deosebit cu logoul moldovenesc Pomul Vieții, îi va bucura ochii și inima.


8. Suport pentru număr la automobil

Oferă o notă distinctivă mașinii. Fabricat in UE, la un înalt standard calitativ, se montează ușor și rapid.9. Vin
Cadoul perfect pentru un acompaniament excelent la o masă delicioasă sau cadou pentru un prieten venit de departe, pe care doriți să-l uimiți cu gustul unui vin moldovenesc. Recomandarea noastră sunt vinurile cu marca Château Vartely. Acestea sunt remarcate de vizitatorii simpli, dar și de experți cunoscători participanți la Mondial de Bruxelles, Mundus Vini, Vinalies Internationales, Decanter Asia Wine Awards, International Wine & Spirit Competition, La Selezione del Sindaco, Prodexpo, VinoForum și multe altele evenimente tematice.

10. Coș cu cadouri diverse

Am selectat mai multe produse și am construit pentru dumneavoastră cadouri care se vor potrivi cel mai bine de Crăciun sau Revelion.Vă dorim sărbători frumoase și vacanță plăcută!