Noutăți

Alinierea brandurilor și a ideilor de Succes!

 Uneori simțim nevoia de suport, în acest context, ABCMoldova.com anunță ˝alinierea brand-urilor˝! Curând pe site-ul nostru veți găsi nu doar suvenire cu brandul moldovei dar și alte lucruri care cu siguranță ar putea revoluționa dorințele tuturor consumatorilor. Curând vor apărea vinuri, produse hand-made, haine și modă a brandurilor autohtone. Sperăm să fim o platformă reușită pentru ca Dvs. să găsiți tot ce aveți nevoie. În câteva momente va apărea achitarea online dar și harta unde veți putea procura fizic lucrurile. Cu siguranță avem nevoie de feedback-ul Dvs. în ceea ce privește schimbările pe care le facem.

  Primul brand autohton care sa remarcat prin promovarea culturii Dacilor și care a acumulat foarte rapid îndrăgirea consumatorilor este arcobadara.com. Istoria companiei este foarte drăguță, o tânără a îndrăgit nespus de mult cultura Dacilor astfel a încercat să redee prin hainele create prorpiu toate elementele istorice într-un stil modern. Pentru a ajunge la utilizarea corectă a elementelor dacice care de altfel au fost pierdute prin istorie, tânăra Ecaterina Cojocaru sa inspirat din Muzeele de Istorie, cărți ce redau viața dacilor și multe alte surse. Pe lângă vestimentație, brand-ul Arcobadara confecționează și accesorii foarte drăguțe. Mai multe informații le vedeți pe site-ul brand-ului dar și pe site-ul nostru încurând în Categoria Parteneri. 

10 idei de cadouri de Crăciun cu drag din Moldova

În ajunul sărbătorilor de iarnă apare misiunea  dificilă și importantă de a alege un cadou pentru cei dragi și nu unul simplu, ci unul cât mai plăcut, cât mai folositor și mai memorabil. Căutările au început, iar noi venim în ajutor. Vă propunem o listă cu cele mai bune cadouri pentru Crăciun și Anul Nou:

1. Cană termoizolantă
Este nu numai o cană, dar și termos, pentru cei care preferă să-și savureze băutura caldă mai târziu, fie la serviciu, în mașină sau la o plimbare. Are capacitate de 400 ml, suficientă pentru o persoană sau două și este din oțel inoxidabil, un material igienic, ușor de curățat.
Dacă vă pare insuficient de mare, s-ar putea să vă placă un produs ceva mai încăpător – termosul.


2. Termos
Vă sugerăm un termos cu design deosebit, ușor și încăpător.3. Agendă
O agendă elegantă, personalizată cu logoul moldovenesc Pomul Vietii, poate fi purtată și folosită zi de zi cu mândrie.
4. Cană cu logou moldovenesc
Este o cană specială datorită personalizării cu o imagine care te duce cu gândul la Moldova. Pe o parte este Pomul Vieții, iar pe cealaltă parte un mesaj: Născut în Moldova, I love Moldova, I was in Moldova și altele. Un cadou unic și perfect pentru orice persoană.5. Tricou cu logou
Este tricoul pe care l-am creat pentru iubitorii de Moldova, un tricou original și util, cu spiritul moldovenesc în el, pe care să îl transmită prin mesaj și design.


 
6. Acumulator extern
Este un accesoriu salvator pentru un smartphon care se descarcă în cel mai nepotrivit moment, îndeosebi pentru iubitorii de calătorii.7. Pernă de voiaj
Oricine a avut călătorii lungi cu avionul, autocarul sau mașina  știe că zborul sau drumul este mai ușor atunci când are cu el și o pernă de călătorie. Proprietarul ei va putea dormi foarte ușor și relaxat, iar gâtul îi va fi recunoscător, în plus un design deosebit cu logoul moldovenesc Pomul Vieții, îi va bucura ochii și inima.


8. Suport pentru număr la automobil

Oferă o notă distinctivă mașinii. Fabricat in UE, la un înalt standard calitativ, se montează ușor și rapid.9. Vin
Cadoul perfect pentru un acompaniament excelent la o masă delicioasă sau cadou pentru un prieten venit de departe, pe care doriți să-l uimiți cu gustul unui vin moldovenesc. Recomandarea noastră sunt vinurile cu marca Château Vartely. Acestea sunt remarcate de vizitatorii simpli, dar și de experți cunoscători participanți la Mondial de Bruxelles, Mundus Vini, Vinalies Internationales, Decanter Asia Wine Awards, International Wine & Spirit Competition, La Selezione del Sindaco, Prodexpo, VinoForum și multe altele evenimente tematice.

10. Coș cu cadouri diverse

Am selectat mai multe produse și am construit pentru dumneavoastră cadouri care se vor potrivi cel mai bine de Crăciun sau Revelion.Vă dorim sărbători frumoase și vacanță plăcută!

Sezonul băuturilor fierbinți a venit.

A venit toamna, iar cu ea zilele mai reci și posomorâte. Este sezonul băuturilor fierbinți, pe care le puteți servi din cănile termoizolante cu "Pomul Vieții" pentru o dispoziție bună pe întreaga zi! La fel acestea pot fi un cadou deosebit pentru orice ocazie. Vă asteptam cu drag la noi, unde vă punem la dispoziție întreaga gama de produse. Avem și câteva mai noi: căni termoizolante de inox și negru mat cu elemente colore (roșu, albastru, verde) - foarte practice și cu design original. 


Le puteţi vedea în showroom pe str. Mitropolitul Varlaam 90, intersecție cu str. Vlaicu Pîrcălab.


P.S. Toate modelele de căni termoizolante le găsiți aici.